Hasta Ziyaretine Giderken Hastanelik Oldu

Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında hasta ziyareti için hastaneye giden şahıs kazada yaralandı.

Hasta Ziyaretine Giderken Hastanelik Oldu
Edinilen bilgiye göre; Dikilitaş mevkiinde yeni yapılan battı çıktının İzmir yönüne doğru çıkışında seyir eden 35 AY 7501 plakalı araç karşıdan karşıya geçmeye çalışan Himmet Karahindi’ye (61) çarptı.

Yol üzerinde simit satan esnaf olayı gördü ve hemen 112’yi aradı. Sağlık ekipleri Himmet Karahindi’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yolun karşısında bulunan özel hastaneye kaldırdı. Demirhindi’nin yapılan ilk muayenesinde hayatı tehlikesinin olmadığı belirlendi.

Demirhindi’nin yeğeni Ali Tosun’un verdiği bilgilere göre Demirhindi aynı hastanede yatan akrabası Ahmet Tosun’u ziyaret etmek için yola çıkmıştı ve bu akrabasına hediye etmek için de meyve suyu aldı. Çarpmanın etkisiyle aldığı meyve suyu yolun karşı tarafına fırladı ve patladı. Demirhindi hasta ziyaretine gitmek için yolunu tuttuğu hastanenin acil servisinde gözünü açtı.

Demirhindiye çarpan aracın sürücüsü Demirhindi’nin yolun ortasında bir müddet bekledikten sonra birden harekete geçerek kazaya neden olduğunu iddia etti. Çevredeki vatandaşlar ve esnaflar yolun bu haliyle karşıdan karşıya geçenlere büyük tehlike arz ettiğini ve bir çözüm yolu bulunması gerektiğini söylediler.
Kaynak: İHA