Göksel Açıklaması 'Engelleri Kaldırmak İçin Çalışıyoruz'

Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, görme engeli insanların daha kolay bir hayat sürebilmeleri adına Samsun’da ve Türkiye’de, engelleri kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.

Göksel Açıklaması 'Engelleri Kaldırmak İçin Çalışıyoruz'
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Aynur Yiğit ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından gönderilen bastonların teslim edilmesi amacıyla gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Mustafa Semizoğlu, İl Ekonomi İşler Başkanı İsmail Hut, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Meliha Bayraktar ve Orhan Tozlu, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe’de hazır bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “AK Parti olarak STK’larla sürekli temas halindeyiz. Bu ziyaretlerle, birlik ve beraberliğimizin gücünü göstermiş oluyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da özellikle STK ile olan ilişkiler konusunda önerilerde bulunuyor. STK’larla ve yardımlaşma dernekleriyle sürekli iletişim halinde olup, onların problemlerini gidermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda belediyelerimizle, kamu kurumlarımızla da koordineli çalışmalarımız var. Görme engeli kardeşlerimizin daha kolay bir hayat sürebilmeleri adına ilimizde ve ülkemizde, engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalar yalnızca görme engelli kardeşlerimiz için değil, tüm engel grupları için de yapılıyor. İlişkilerimizin soğumaması amacıyla karşılıklı ziyaretlerimizi gerçekleştirmeliyiz. Bu ziyaretimizin amacı, Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığımız tarafından gönderilen bastonları teslim etmekti. Fakat biz sadece bu amaçla ziyareti gerçekleştirmedik. Görme engelli kardeşlerimizin sorunlarını da dinlemek ve onların sorunlarına ortak olmak amacıyla ziyaretimizi yaptık. Elimizden gelebilecek konularda da onlara destek olabilmek adına görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve beraberindeki heyetin derneklerine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Aynur Yiğit ise teşekkür etti.
Kaynak: İHA