Gaziantep Trafiği Sürprizlerle Dolu

Forum Gaziantep, yaptığı sürprizle trafikten bunalan Gazianteplilere renkli anlar yaşattı.

Gaziantep Trafiği Sürprizlerle Dolu
Hem şehir içinde hem de alışveriş merkezi içerisinde birbirinden özel sürprizlerle tüm Gazianteplileri eğlendiren ve memnun eden Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, Gazianteplilere kent trafiğinde de kazandırmayı sürdürdü.

Forum Gaziantep trafikte sürpriz ekibi, kırmızı ışıkta durarak çevresindeki araçlara eğlenceli ve kazandıran hediye zarfları dağıtıyor.

Zarfı açmadan Forum Gaziantep danışma ofisine gelen şanslı ziyaretçiler, birbirinden özel hediyeler kazanıyorlar. Forum Gaziantep, zarfı açanları ise ’’Açmasaydın kazanacaktın” yazan mesajı ile tebessüm ettiriyor.

Geçtiğimiz sene yine trafikte araç sahiplerine şeker dağıtarak ağızları tatlandıran Forum Gaziantep, şehir trafiğinde stres yaşayan Gazianteplilere trafikte yaptığı sürprizlerle büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Forum Gaziantep, yıl boyu hem şehrin herhangi bir köşesinde hem de alışveriş merkezi içerisinde şaşırtmaya ve gönülleri kazanmaya, birbirinden eğlenceli ve sürpriz dolu, aynı zamanda kazandıran etkinlikleri ile devam edecek.
Kaynak: İHA