Cevheri'den Ateş'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri beraberinde ki heyet ile birlikte Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sinan Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’e hayırlı olsun dileklerini iletmek için Milli Eğitim Hizmet gelen Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ateş’ten Viranşehir’in eğitim durumu ile ilgili bilgi aldı.

Cevheri, Viranşehir’i çok önemsediklerini belirterek, " Öncelikle 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Sinan Ateş müdürümüze de görevinde başarılar diliyorum. Çok kısa zamanda kendisi güzel çalışmalara imza atmış. İnşallah bizde kendisine eğitim sorunları konusunda mecliste elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Bu özverili çalışmasından dolayı kendisini kutluyor ve kendisinden daha nice başarılar beklediğimizi belirtmek istiyorum. Halkıma bir çağrım olacak. 15 Temmuzda gösterdiğiniz birlik ve beraberliğin sürmesini istiyorum. Bu dönemde Viranşehir halkı üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Bunu mutlaka devam ettirmeliyiz. Bu böyle devam ettikçe Viranşehir halkı hak ettiği hizmeti mutlaka alacaktır" diye konuştu.

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaret sonrası Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri buradan ayrıldı.
Kaynak: İHA