Balaban'dan Coşkun'a Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban ve Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç’u makamında ağırladı.

Balaban'dan Coşkun'a Ziyaret
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç ve Öğretmen Hakan Gürtuna ziyaret etti. CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban ve Yunsuemre İlçe Başkanı Kubilay Koç, Yaşar Coşkun’un Manisa’ya şimdiye kadarki katkılarının farkında olduklarını belirterek, MASKİ’de de önemli işlere imza atacağından emin oldukları ifade etti.

“Daha yaşanabilir bir Manisa için uğraş veriyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yapılan ziyaretlerin kendisini çok memnun ettiğini ifade ederek, Balaban, Koç ve Gürtuna’ya teşekkür etti. Genel Müdür Coşkun, “Manisa bizim hemşehrilerimiz ile ortak noktamız. Biz bu şehri daha yaşanabilir bir hale getirmek için uğraş veriyoruz. Ortak noktamız Manisa. MASKİ tarafından yapılan ve bundan sonraki süreçte de hayata geçirmeye devam edeceğimiz çalışmalar ilimizin çehresini değiştirecek. Şehrimizin uzun yıllar altyapı sorunu yaşamaması için halkımızdan aldığımız güçle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA