Aksaray'da Kadın Aktivite Merkezi Açılıyor

Aksaray'da bayanlara yönelik mesleki kursların verileceği, içerisinde kütüphane, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness, spor ve dinlenme salonlarının yer aldığı Kadın Aktivite Merkezinin kısa süre sonra hizmete gireceği bildirildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile birlikte yapımı devam eden Kadın Aktivite Merkezi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kadınların sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmesine imkan sağlayacak olan merkez hakkında milletvekillerine bilgi veren Başkan Yazgı, merkez inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Yazgı, şehirde kadınlara özgü bir merkeze olan ihtiyacın karşılanacağını belirtti.

Başkan, 'Aksaraylı hanımlar, kendileri için yaptığımız bu tesiste her türlü sosyal ve sanat faaliyetinde bulunabilecek. Aynı zamanda da spor yapabilecek. Tesisimizde çocuklara özel kreş tarzı oyun alanları kuracağız. Hanımlar burada vakit geçirirken çocuklarını tesis içine bırakabilecekler.' dedi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, Aksaray'da hanımlara yönelik hizmetlerin de ön plana çıktığını belirterek, 'Aksaray Belediye Başkanımızı hanımlara yönelik yaptığı projelerden dolayı tebrik ediyor ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.' diye konuştu.

Milletvekili Serdengeçti de, kadınların boş vakitlerini değerlendirmek için Kadın Aktivite Merkezi'nin iyi bir fırsat olacağını vurguladı.

Tesiste, kütüphane, mesleki kursların düzenlenmesine olanak sağlanan bölümler, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fıtnes, spor ve dinleme salonlarının yer alacağı bildirildi.

Kaynak: AA