AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Geldi Açıklaması

'İlçe belediyelerimizi yerinde ziyaret etmek suretiyle, belediyelerimizin hizmet alanını görmek ve problemler karşısında daha sağlıklı istişare yapılması amacıyla belediyelerimize ziyaretler düzenliyoruz'.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 5. Bölge Koordinatörü, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, 'İlçe belediyelerimizi yerinde ziyaret etmek suretiyle, belediyelerimizin hizmet alanını görmek ve problemler karşısında daha sağlıklı istişare yapılması amacıyla belediyelerimize ziyaretler düzenliyoruz.' dedi.

Mehmet Geldi, beraberindeki AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut ve AK Parti Üzümlü İlçe Başkanı Selami Karatepe ile Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'yı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geldi, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın talimatıyla 9 tane yerel yönetimler başkan yardımcıları olarak sorumluluk bölgemizdeki ilçe belediyelerini ziyaret ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

'İlçe belediyelerimizi yerinde ziyaret etmek suretiyle, belediyelerimizin hizmet alanını görmek ve problemler karşısında daha sağlıklı istişare yapılması amacıyla belediyelerimize ziyaretler düzenliyoruz. Bugün başladığımız ziyaretler kapsamında Erzincan'da Üzümlü Belediyemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Sazlı ve çalışma arkadaşlarıyla bilgi alışverişinde bulunduk. Üzümlü'de hizmetler devam ediyor. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında belediye başkanlarımız daha güzel çalışmalar yapacak. Bizler genel merkezdeki başkanımız ve yardımcıları olarak elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışacağız“ dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Sazlı da ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, belediye hizmetleri açısından ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini bildirdi.
Kaynak: AA