AK Parti Genel Merkez'den Üzümlü Belediyesine Ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 5. Bölge Koordinatörü, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Üzümlü Belediyesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar ve sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Erzincan’daki AK Partili ilçe belediyelerini ziyaret kapsamında Üzümlü Belediyesini ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 5. Bölge Koordinatörü, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’ye Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut ve İlçe Başkanı Selami Karatepe eşlik etti.

AK Parti Genel Merkez'den Üzümlü Belediyesine Ziyaret
Başkanlık makamında yapılan toplantıya katılan Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Başkan Yardımcısı Adem Bahar ve birim müdürleri belediye çalışmaları, ilçedeki yatırımlar ve sorunlar hakkında Geldi’ye bilgiler verdi. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Geldi, “Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya’nın talimatıyla 9 tane yerel yönetimler başkan yardımcıları olarak sorumluluk bölgemizdeki ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret etmek suretiyle, belediyelerimizin hizmet alanını görmek ve problemler karşısında daha sağlıklı istişare yapılması amacıyla belediyelerimize ziyaretler düzenliyoruz. Bugün başladığımız ziyaretler kapsamında Erzincan’da Üzümlü Belediyemizi ziyaret ettik. Başkanımız ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte bilgi alışverişinde bulunduk. Üzümlü’de hizmetler devam ediyor. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında belediye başkanlarımız daha güzle çalışmalarla devam edecektir. Bizler genel merkezdeki başkanımız ve yardımcıları olarak elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışacağız“ dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Sazlı’da ziyaretlerinden dolayı Geldi ve beraberindekilere teşekkür ederek, hizmet noktasında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
Kaynak: İHA