Acı Tesadüf Açıklaması Kazaya Bakmaya Geldi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı. Yakındaki bir inşaatta çalışan ve olay yerine gelen Ömer Aldırmaz, yaralının eşi olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu.

Acı Tesadüf Açıklaması Kazaya Bakmaya Geldi
Kaza öğlen saatlerinde Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocuğunu okula bıraktıktan sonra marketten alışveriş yapıp evine dönmeye çalışan 29 yaşındaki Necla Aldırmaz’a, Kenan A. (34) idaresindeki 81 KA 798 plakalı otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Necla Aldırmaz’ın yardımına koşan vatandaşlar 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayı merak edip olay yerine gelen ve yakındaki bir inşaatta çalışan Ömer Aldırmaz, otomobilin çarptığı kadının eşi olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Eşinin başından ayrılmak istemeyen Ömer Aldırmaz’ı trafik polisleri kendisine sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Kaza yapan sürücü çekim yapan gazetecilere tepki gösterirken, daha sonra olay yerine gelen eşine sarılıp ağladı. Ereğli ilçesine bağlı Yazıören köyü nüfusuna kayıtlı bir çocuk annesi Necla Aldırmaz’ın hayati tehlikesinin bulunduğu ve Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü ifadesinin alınması için polis karakoluna götürülürken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA