20. Uluslararası Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma Fuarı

İş sağlığı, yangın, acil durum arama ve kurtarma alanlarındaki firma ve kurumları bir araya getiren fuar İstanbul'da açıldı.

İş sağlığı, yangın, acil durum arama ve kurtarma alanlarındaki firma ve kurumları bir araya getiren 20. Uluslararası Yangın , Acil Durum, Arama-Kurtarma Fuarı İstanbul'da açıldı.

Bu yıl 5. Uluslararası İş Güvenliği ve İş Sağlığı Fuarı ile aynı çatı altında birleştirilen fuara Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Orman Genel Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Daire Başkanlığı, İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlıkları'nın yanı sıra yangın söndürme ekipman ve araçları, kurtarma ekipmanları, iş güvenliği giysi ve ekipmanları üreten çok sayıda firma katıldı.

Firmalar ve kurumlar tarafından oluşturulan stantlarda katılımcılar sunumlar, canlandırmalar ve eğitim çalışmaları gerçekleştirildi. Fuar çatısı altında gerçekleştirilecek 5. İş Güvenliği ve Sağlığı Konferansı'nda ise iş kazaları, yaşanan kazaların sebepleri, kaynak noktaları, iş kazalarının azaltılması için uygulanabilecek yöntemler ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan mevzuatlar hakkında bilgilendirme toplantıları yapılacak.

Bugün ziyarete açılan fuar 25 Eylül Pazar günü sona erecek.
Kaynak: AA