Yeşildere'nin Altyapısı Adım Adım Tamamlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci Yeşildere Mahallesinde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarıyla mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Yeşildere'nin Altyapısı Adım Adım Tamamlanıyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde yürüttüğü altyapı işlemleriyle mahallelerin yıllanmış sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Mahalleye ait eski içme suyu şebekesini yenileme çalışmalarında sona yaklaşan MASKİ ekipleri, mahallede 16 bin 500 metrelik içme suyu çalışması gerçekleştiriyor. Mahallenin 5 bin metrelik kanalizasyon hattını da yenileyen MASKİ, Yeşildere’yi sağlıklı kanalizasyon altyapısına ulaştırmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

“Hizmetler Büyükşehir olunca gelmeye başladı”

Mahallelerindeki çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren Yeşildere Mahallesi sakinlerinden Muammer Karaman, “Çok güzel bir iş oluyor. Gayet memnunuz bu çalışmalardan. Bu hizmetler Büyükşehir olunca gelmeye başladı zaten. Daha öncesinde böyle çalışmalar yoktu. Suyumuzu yapıyorlar, kanalizasyonumuzu yapıyorlar. Hepsi birer birer oluyor. Emeği olanlara teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA