Kiza, Sosyal Yaşama Da Katkı Sunacak

Doğu Akdeniz’in en büyük karma projesi olan Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana’da ticari yaşamın yanında, bünyesinde yer alan yaşam alanları ile kentin sosyal hayatına da önemli katkılar sağlamaya hazırlanıyor.

Kiza, Sosyal Yaşama Da Katkı Sunacak
Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, bölgenin ilk kurumsal iş merkezi olma özelliğinin yanı sıra, ilk karma projesi de olan Kiza’nın, bölgenin ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasına önemli katkılar sunacağını ifade etti.

Kiza’nın, bünyesinde yer alan cadde mağazaları ile aynı zamanda alışveriş merkezi olarak hizmet vereceğini kaydeden Kurt, “Proje bünyesinde yer alan sosyal yaşam alanları, Kiza’yı farklı kılan en önemli özelliklerden biri. Proje tamamlandığında, burası alışılmış iş merkezi konseptinden çok yaşam merkezi olarak hizmet verecek” dedi.

Kiza’nın, iş dünyasına özlediği çalışma ortamını sunacağını söyleyen Aydın Kurt, “Kiza, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde tasarlanmış bir proje. Ofis kullanıcılarının aradığı her şey ellerinin altında olacak. Projede ayrıca, her biri sektörlerinde kendisini kanıtlamış kurumsal markaların yanı sıra banka şubeleri de yer alacak. Ofis kullanıcıları, günlük işlerini yapmak için zaman harcamak zorunda kalmayacak” diye konuştu.

Ofis kullanıcılarına VIP hizmet

Tamamı akıllı ofislerden oluşan projede, “A Plus” olarak nitelendirilen ileri teknoloji özelliklere sahip ofislerin de yer aldığına işaret eden Kurt, iş yaşamındaki günlük ihtiyaçları ve hizmetleri de sunmak için her türlü alt yapının hazırlandığını belirtti.

Kurt, şöyle devam etti:

“Bir nevi ön büro gibi çalışacak, concierge hizmeti sunacak bir çağrı merkezi kurmayı hedefliyoruz. Şöyle ki; iş sahipleri, otel-bilet rezervasyonundan vale, kurye, kuru temizleme servisine, araç kiralamadan misafir karşılamaya kadar daha birçok hizmeti bir telefonla Kiza Kurumsal İş Merkezi bünyesindeki çağrı merkezinden alabilecekler.”

Şehrin hızla gelişen bölgesinde yatırımcılara yüksek kazancın kapılarını aralayan Kiza, şehirlerarası otobüs terminalinin yanı başında, Adana Havalimanı’na sadece birkaç dakika mesafede bulunan konumu ve ulaşım kolaylığı ayrıcalıkları ile de dikkat çekiyor. Adana-İçel D-400 karayolu üzerinde bulunan Kiza, TEM bağlantı yolunun da hemen girişinde yer alıyor. Kiza, bulunduğu konum itibarı ile şehrin tüm noktalarına ulaşım kolaylığı sağlıyor.
Kaynak: İHA