İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği Heyeti, Beyrut'ta

Türkiye'den gelen İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden bir heyet başkent Beyrut'ta Beyrut Ticaret Odası yetkilileriyle ikili ilişkileri ve ticaret hacmini geliştimek için bir araya geldi.

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden bir heyet, Beyrut Ticaret Odası yetkilileriyle bir araya geldi.

Merkezi Ankara'da bulunan İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden yönetim kurulu başkanı Zeki Poyraz'ın eşlik ettiği ve sektördeki bir takım firmaların temsilcilerinin de bulunduğu heyet, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Beyrut Ticaret Odası yetkilileri ve Lübnanlı firmaların temsilcileriyle görüştü.

Beyrut Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Naci Mozannar görüşmede yaptığı konuşmada ticaret odasını ve sektördeki Lübnanlı firmaları heyete tanıttı. Mozannar ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve ticaretin önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini vurguladı.

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği yönetim kurulu başkanı Zeki Poyraz ise AA muhabirine yaptığı açıklamada iklimlendirme sektörünün soğutma, havalandırma, derin dondurucu ve tesisat pompa vanaları gibi ürünleri kapsadığını belirterek Beyrut'a 10'dan fazla firmayla geldiklerini ve Lübnanlı firmalarla verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Görüşmede Türkiye'nin Beyrut Ticaret Müşaviri Emine Lekesiz ve Ekonomi Bakanlığı'ndan Dış Ticaret Uzmanı Beyza Şekerci de hazır bulundu.

Kaynak: AA