Gediz MYO Ve Gediz SHMYO'da Kayıtlar Tamam

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu ile Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 2016-2017 eğitim öğretim yılı kayıtları tamamlandı. Yüksekokullara bu yıl 921 öğrenci kayıt yaptırırken, her iki okulun toplam öğrenci sayısı 2 bin 542’ye ulaştı.

Gediz MYO Ve Gediz SHMYO'da Kayıtlar Tamam
Gediz Meslek Yüksekokulu ile Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerini birlikte yürüten Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “2016-2017 eğitim öğretim yılı kayıt döneminde Gediz Meslek Yüksekokulu’na 802 öğrenci kayıt yaptırmış olup öğrenci sayısı toplam 2 bin 250 olmuştur. Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na ise 119 öğrenci kayıt yaptırmış olup öğrenci sayısı 292’ye ulaşmıştır. Toplamda iki okulumuz öğrenci sayısı 2 bin 542 olmuştur.

Meslek yüksekokullarımız eğitim öğretimde yeterli akademik ve idari kadrosu, alt yapısı, sosyal, sportif, teknik donanım ile tercih edilen yüksek öğretim kurumlarıdır. Güz yarıyıl dersleri 26 Eylül 2016 tarihinde başlayacaktır. Yeni kayıt olan öğrencilerimize hoş geldiniz derken, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA