Altınordu'da Asfalt Seferberliği Sürüyor

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Şahincili Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Altınordu'da Asfalt Seferberliği Sürüyor
Yapılan çalışmalar ile ilgili olarak Fen İşleri Müdürü Cem Öztürk’ten bilgi alan Başkan Engin Tekintaş hedeflerinin Şahincili Mahallesi’nde belirlenen 11 km’lik sıcak asfalt çalışmasını yıl sonuna kadar bitirerek hizmete sunmak olduğunu belirtti.

Altınordu Belediyesi tarafından 2016 yılı içerisinde ilçe merkezinde yapılması planlanan 30 km’lik sıcak asfalt çalışmasının tüm hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Sıcak asfalt programı dahilinde ilçemizin en büyük mahallesi olan Şahincili mahallesinde ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyorlar. Mahallemizde hedeflediğimiz 11.25 km’lik sıcak asfalt çalışmasını kısa zaman içinde mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Şuana kadar toplam 3.5 km’lik bir yol ağında sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik” dedi.

Altınordu ilçesinin nüfus bakımından en büyük mahallelerinden olan Şahincili mahallesindeki yol sorununu tamamen ortadan kaldırmak için çalışma başlattıklarını sözlerine ekleyen Başkan Engin Tekintaş “Yol sorununu ortadan kaldırmak için ekiplerimiz büyük bir azim ile çalışıyorlar. Bir taraftan sıcak asfalt dökümü yapılırken diğer taraftan ise sıcak asfalt için hazırlık çalışması yapılıyor. Mahallemizde toplamda 2 Bin Beşyüz metrelik yol ağında sıcak asfalt için çalışma yapılmaya devam ediliyor. Söz verdiğimiz gibi Şahincili Mahallemize 11.25 km’lik sıcak asfaltı dökerek mahallemizin yol problemini ortan kaldırmak” diye konuştu.

Yıllardır el değmeyen toz-toprak içerisinde kaderine terk edilmiş olan 2 mahalle olan Bucak ve Şahincili Mahallesi’nde 50 personelle çalışma yürüttüklerini söyleyen Başkan Engin Tekintaş “Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 50 personel Bucak ve Şahincili Mahallesi’nde çalışmalarını yürütüyoruz. Bu çalışmalar hem geçmişin izlerini silmek adına hem de mahallemizin hak ettiği hizmetleri alması adına yapılıyor. Biz milletimize olan sözlerimizi tek tek yerine getirirken milletimizden de bizlere olan desteğe devam etmesini istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Sıcak asfalt çalışması yürütülen alanlarda vatandaşların duyarlı olmasını isteyen Başkan Engin Tekintaş “Sıcak asfalt çalışması yürüttüğümüz yollarda vatandaşların araç bırakmamaları ve uyarı levhalarına uymalarını istiyoruz. Ekip arkadaşlarımız son günlerde en çok şikayet ettiği konu bu. Hemşehrilerimizin bu uyarıları dikkate almalarını bekliyoruz” diyerek vatandaşlara seslendi.

Bu çalışmaları sadece Şahincili Mahallesi’nde değil, geriye kalan 92 mahallede de aynı şekilde hizmet kalitesi giderek artırarak sürdüreceklerini anlatan Başkan Tekintaş, “Diğer mahallelerimizde sıcak asfalt çalışması, beton yol çalışması devam ediyor. Bunun haricinde Belediyemiz diğer hizmetleri konusunda da çıtayı en yükseğe çıkartmak için çalışıyor. Tek amacımız, vatandaşlarımızın hayır dualarını alabilmek, onlara layık olabilmektir” dedi.

Kaynak: İHA