AK Partiden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığınca, ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.

Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden ile diğer partililer, Dereköy İlkokulunu ziyaret ederek, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıttı.

Yolgiden, burada yaptığı açıklamada, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar temennisinde bulundu.

Kırklareli'nin eğitimde başarılı bir kent olduğunu ifade eden Yolgiden, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu kaydetti.

Yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ederek, yardımlarda bulunduklarını aktaran Başkan Yolgiden, şöyle konuştu:

'Dereköy İlkokulu’nda ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ettik. 100 çocuğumuzun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık. Bugün bu çocuklarımız yarın büyümüş birer birey olarak karşımıza çıkacaklar. Eğitim ve öğretim görecek olan bu çocuklarımızın eksiklerini gidermek üzere yola çıktık. Bu amaçla yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Okulumuzun öğrencilerine sunduğu imkanları daha fazla artırmak ve öğrencilerin eksik kalan ihtiyaçlarını karşılamak üzere böyle bir girişim içinde yer aldık. Vatanına milletine hayırlı insan yetişmesinde eğitimin önemli bir yeri vardır. İyi eğitim gören nesiller, yarın ülkemizi yönetecek makam ve mevkilere gelecek.'
Kaynak: AA