Ak Gençlikten Anlamlı Ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları, 2016-17 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle Ticaret Borsası Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Ak Gençlikten Anlamlı Ziyaret
Bu yıl yeni eğitim öğretim yılı, “ 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” temalı törenlerle açıldı. Okullarda 15 Temmuz demokrasi zaferinin unutulmaması ve kahramanlıkların öğrenci ve velilere anlatılması adına gerçekleştirilen bu etkinlikler kapsamında Emek Mahallesi’nde bulunan Ticaret Borsası Ortaokulu, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından ziyaret edildi. Av. Fatih Özata başkanlığındaki Eskişehir İl Gençlik Kolları ekibi, Ticaret Borsası okulu müdürü Oktay Turinay’ı ziyaret etti ve oluşturdukları “15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi “ köşesini incelendi.

Ticaret Borsası Ortaokulu Müdürü Oktay Turinay, 15 Temmuz günü yaşanılanları, 15 Temmuz ‘da kahramanca mücadele veren gazi ve şehitleri öğrencilerine en iyi şekilde anlatacaklarını ve 15 Temmuz ruhunu öğrencilere aşılayacaklarını ve bunu hiç bir zaman unutturmayacaklarını söyledi.

Ayrıca Okul Müdürü Oktay Turinay ilerleyen günlerde 15 Temmuz gecesi kahramanca şehit düşen Ömer Halisdemir için de bir köşe yaptıracağını ve bu köşenin daimi olarak kalacağını da ifade etti.

Eskişehir AK Parti Gençlik Kolları mensupları ise, yeni eğitim öğretim yılı için okul müdürü Oktay Turinay’a ve okul yönetimine, bütün öğretmenlere ve öğrencilere başarı ve tebrik temennilerini iletti.
Kaynak: İHA