Yozgat'ta Öğrenci Servis Şoförlerine Eğitim Veriliyor

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından okul öğrenci servis şoförlerine seminer veriliyor.

Yozgat'ta Öğrenci Servis Şoförlerine Eğitim Veriliyor
2016-2017 Eğitim öğretim yılı başında Yozgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeli öğrenci servis işletmelerini ziyaret ederek, şoförlere yerinde eğitim veriyor. Adnantur Özel Öğrenci Servis işletmesini ziyaret eden emniyet ekipleri şoförleri bilgilendirdi.

Trafik Tescil Şube Müdürlüğü Personeli Polis Memuru Bülent Arslankaya tarafından verilen eğitimde şoförlere okul servis araçlarının denetimleri, önceki yıllarda tespit edilen eksikliklerin giderilmesi, öğrenci servislerinde bulundurulması gerekenler, emniyet kemerinin önemi, güvenli öğrenci bindirme ve indirme, öğrencilerle diyaloglar konusunda bilgiler aktardı.

Adnantur Özel Öğrenci Servis Yetkilisi Adnan Ertuğrul, verilen seminerden dolayı emniyet müdürlüğü ve kendilerine bilgi veren polis memurlarına teşekkür etti. Servis olarak öğrencileri en iyi şekilde evlerinden okullarına, okullarından evlerine taşımak istediklerini belirterek, “Emniyet görevlileri de bu gün bizi ziyaret ederek, öğrencileri sıkıntısız en iyi şekilde taşımak, sorunsuz bir eğitim yılı geçirmek için bilgiler verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz özellikle okullara kendi çocuğunu getiren velilerimizden isteğimiz, trafiği engellemesinler. Okulun önüne aracını park ediyor, giriş çıkışlar engelleniyor, bu sebeple de tüm servis şoförleri sıkıntı yaşıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA