Vali Çakacak, Öğrenciler Ve Okul Müdürleriyle Makamında Buluştu

İçel Valisi Özdemir Çakacak, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla bir grup öğrenci ve okul müdürüyle makamında bir araya gelerek, yeni eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini diledi.

Vali Çakacak, Öğrenciler Ve Okul Müdürleriyle Makamında Buluştu
Vali Çakacak, Piri Reis Ortaokulu Müdürü Mehmet Satır, Osmangazi Ortaokulu Müdürü Sıddıka Topcu ve Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu Müdürü Mehmet Bolkan ile öğrencileri makamında kabul etti. Öğrencilerle bir süre sohbet ederek gelecek ile ilgili hedeflerini soran Çakacak, çocukların şimdiden gelecekleri ile ilgili kendilerine birer hedef belirlemeleri ve bu hedefe ulaşma yolunda büyük bir azim ve gayret içerisinde olmaları dolayısıyla onlarla gurur duyduğunu söyledi.

Çakacak, “ Ülke olarak genç nüfusumuzla övünüyoruz. Onların, gelecekte ülkemizi bizden emanet alacakları noktadan çok daha ileri seviyelere taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz” dedi.

Öğrencilere öğütler de veren Çakacak, Türkiye’nin büyük bir ülke ve büyük bir devlet olduğunu vurgulayarak, “Sizler de bu büyük devletin evlatları olarak hayallerinizi büyük tutmalı ve o hayalleri gerçekleştirmek için çok çalışmalısınız. Çünkü büyük devletlerin çocuklarının hayalleri de hedefleri de büyük olur. Bugün bizlerin bulunduğu makamlarda yarın sizler olacaksınız. Kiminiz vali, kiminiz öğretmen, subay, doktor olacaksınız. Okuyun, okulun size sunduğu imkanlardan sonuna dek faydalanın ki, ileride ailenizin, öğretmenlerinizin ve milletimizin gurur duyacağı başarılara imza atabilesiniz” diye konuştu.

2016-2017 eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini, İçel’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Çakacak, öğrencilere kırtasiye, oyuncak ve kitaplardan oluşan hediyeler verdi.
Kaynak: İHA