Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi tarafından 86 çocuk sünnet ettirildi.

Çorlu Belediyesi tarafından 86 çocuk toplu olarak sünnet ettirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ülkede yaşanan darbe girişimi sonrası Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl iptal edildiği belirtildi.

Açıklamada, her yıl festival kapsamında toplu sünnet şöleni gerçekleştirildiği için bu yıl da sade bir şekilde tören yapılmadan 86 çocuğun toplu olarak sünnet ettirildiği kaydedildi.

Sünnet için ilçe genelinde kayıt yaptıran 86 çocuğun ilçedeki bir özel hastanede gruplar halinde sünnet ettirildiği ifade edilen açıklamada, sünnet ettirilen çocuklara kıyafet alındığı ve belediye tarafından değişik hediyeler verildiği aktarıldı.

- Ergene'de peyzaj çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçenin modern görünüme kavuşması adına peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Yüksel, iklim koşullarına uygun olarak seçilen çiçek ve ağaçların dikiminin de gerçekleştiği peyzaj çalışmalarında, çocuk parkları ve refüjlere de mevsim çiçeklerinin dikildiğini belirtti.

Ergene'ye rengarenk bir görünüm kazandırmak için ilçe genelinde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Yüksel, ''Ergene bizim evimiz ve biz ilçemizi daha yaşanabilir, daha estetik bir hale getirmek için çalışıyoruz. Park ve bahçe alanlarımızda daha yoğun bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Hava şartları elverdiği sürece, mevsim çiçekleri ile ilçemizin dört bir yanını donatacağız.'' dedi.
Kaynak: AA