TED İzmir Koleji'nden Yeni Eğitim-Öğretim Yılına 'Merhaba'

TED İzmir Koleji, 2016-2017 eğitim-öğretim yılına açılış töreniyle “merhaba” dedi. Törende, 8. sınıf öğrencileri okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerini sınıflarından alıp tören alanındaki yerlerine getirmesi ve TED meşalesini minik öğrencilere teslim etmesi renkli görüntüler oluşturdu.

TED İzmir Koleji'nden Yeni Eğitim-Öğretim Yılına 'Merhaba'
Köklü eğitim kurumlarından biri olan Türk Eğitim Derneği’nin (TED) İzmir meşalesi olan TED İzmir Koleji, 2016-2017 eğitim-öğretim yılına açılış töreniyle “merhaba” dedi.

Okulda düzenlenen açılış programında bir araya gelen idareci ve öğretmenler, yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşadı.

8. sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerini sınıflarından alıp tören alanındaki yerlerine getirmeleriyle ve TED meşalesini minik öğrencilere teslim etmesiyle başlayan törende, öğrencilerin İspanyolca ve İngilizce olarak yaptığı English-Spanish TED (Tolerance, Empathy, Difference) Show, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Öğrencilerin dans gösterilerinin sergilendiği sahne performansı, okunan şiirler, keman dinletisi ve tango gösterisi ile devam eden törende, TED İzmir Koleji İlkokul–Ortaokul Müdürü Özlen Eker, velilerimizin en değerli takım arkadaşları olduğunu belirtirken, gözbebekleri olan çocuklarını ailelerinden emanet aldıklarını ve hep birlikte çok güzel başarılara imza atılacağına değindi.

TED İzmir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Urhan ise öğrencilerin pozitif bilimlerde çalışma yapmalarını, merak eden, araştıran, sorgulayan bireyler olmalarını istediğini, bu çalışmaların Ulu Önder Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmada etkili olduğunu belirtti.

Türk Eğitim Derneği’nin Atatürk tarafından kurulmasının gururunun tüm öğretmenler, veliler ve öğrenciler tarafından yaşandığını belirten Urhan, öğrencilere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diledi.
Kaynak: İHA