Nazilli'de Silahlı Saldırı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan bir eğlence mekanına pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. İşletme sahibinin evinin önünde bulunan lüks otomobilde aynı dakikalarda kurşunlandı.

Nazilli'de Silahlı Saldırı
Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 04.00 sıralarında gerçekleşti. Belediye arkasında bulunan bir eğlence mekanına H.A. tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Şahıs saldırının ardından hızla olay yerinden uzaklaştı. Mekanın kapalı olması nedeniyle herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Silah seslerine uyanan mahalle sakinleri polisi arayarak durumu bildirdi.

Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, kamera kayıtlarını inceleyerek saldırıyı gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Saldırıdan kısa bir süre sonra Zafer Mahallesi 130 Sokak üzerinde bulunan işletmeci T.D.’nin evinin önündeki lüks otomobil de aynı kişi tarafından tabanca ile kurşunlandı. Buradaki saldırıda aracın lastik ve tamponuna 7 mermi isabet etti. Olay yerine gelen polis ekipleri sokak üzerinde araştırma yaparken, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. İşletmeciler ise saldırıyla ilgili karakola giderek şikayetçi oldu.

Polis kıskıvrak yakaladı

Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iki saldırıyla ilgili yaptığı incelemede H.A’nın gidebileceği yerlere baskın düzenledi.

Olayda kullandığı aracı tespit eden ekipler, şahsı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan H.A. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA