Melikgazili Gençler Kışın Da Yüzebilecek

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapımı gerçekleştirilen 2 ayrı bölgedeki olimpik yüzme ve 2 çocuk havuzunun 365 gün hizmet verdiğini söyledi.

Melikgazili Gençler Kışın Da Yüzebilecek
Eskişehir Bölgesi Danışmentgazi Mahallesi’nde kapalı yüzme havuzunun bölgenin gençlerine 6 yıldır, Tınaztepe havuzunun ise bir yıldır hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi’nin hizmet çıtası son derece yükselmiştir. Melikgazililer spor solunu, sosyal tesis, yüzme havuzu, kapalı semt pazar yeri gibi istekler bulunmaktadır. Bu da belediye hizmetlerinin seviyesini göstermektedir. Melikgazi olarak Danışmentgazi ile Tınaztepe yüzme havuzları 12 ay boyunca hizmet vermektedir. Erciyes Dağının eteğindeki gençler kayak yapabildikleri gibi bundan böyle de kışında yüzme sporu yapabileceklerdir.” dedi.

Gençler için yapılan havuzlara ilaveten bu havuzların yanında çocuklara özel havuzlar inşa ettiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, çocuklar ve gençlerin yılın 365 günü yüzebileceklerini ve bunun için gerekli yapı ve malzeme desteğinin sağlandığını kaydetti.

Kaynak: İHA