Kemalpaşa Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi Sürprizi

Yaklaşık 3 yıl önce görevine başlayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya en anlamlı hediye muhtarlardan geldi. İlçedeki muhtarların belediyecilik hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdiği Başkan Uğurlu, hizmet kalitesini yükselterek sürdüreceklerini söyledi.

Kemalpaşa Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi Sürprizi
Kemalpaşa’daki mahalle muhtarlarıyla düzenli olarak yapılan toplantıların beşincisi Armutlu’daki Park Orman Kemalpaşa’da gerçekleştirildi.

İlçedeki 45 muhtarın katılımıyla düzenlenen programda, göreve gelişinin 3 yıla yaklaşması nedeniyle Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür plaketi’ verildi.

Muhtarlar adına Örnekköy Mahalle Muhtarı Emin Çınar ve Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Ramazan Soytürk’ün plaket verdiği Başkan Uğurlu, sürprizlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek, belediyenin hizmet kalitesini daha da yükselterek çalışacaklarını söyledi.



Başkan Uğurlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yaklaşık 2 buçuk yıllık bir zaman geçti. Bu süre içinde ilçemiz adına önemli yatırımlara imza attık, projeleri hayata geçirdik. Bu noktada bizlere her daim destek olan ve fikirleriyle bizlere ışık tutan muhtarlarımıza samimiyetle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Borçlarından dolayı yatırım yapamaz hale gelen Kemalpaşa Belediyesi’nin kısa sürede mali durumunu toparlayarak yatırım yapar hale geldiğini aktaran Başkan Uğurlu, şöyle konuştu:

"Bu süreçte ekip arkadaşlarımızla sistemli ve planlı bir çalışma içinde olduk. Muhtarlarımızın da görüşlerini alarak ilçemize değer katacak projeler üzerinde çalıştık ve bunları hayata geçirdik. Örneğin kentimizin vizyon projelerinden biri olan Kemalpaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nin temeli attık. Kısa sürede kaba inşaatını tamamladığımız merkezi, 2016 sonuna kadar açmayı planlıyoruz. Yine ilçemizin yeni cazibe merkezlerinden olan Armutlu’daki Kent Orman Parkı’nı tamamladık. Savanda Göleti’ndeki Tabiat Parkı ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Burayı da önümüzdeki dönemde hizmete açmayı düşünüyoruz."
Kaynak: İHA