İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şubesinden 'Bir Çanta, Bir Defter Ve Bir Formada Sen Al' Kampanyası

Afyonkarahisar İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya, yeni başlayan eğitim ve öğretim döneminde işsiz ve asgari ücretle çalışan ailelerin çocukları için “bir çanta, bir defter ve bir formada sen al” kampanyası başlattıklarını kaydederek, “Bu sene 50 çocuğumuza yardım bekliyoruz” dedi.

İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şubesinden 'Bir Çanta, Bir Defter Ve Bir Formada Sen Al' Kampanyası
Başkan Kaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada, okulların açılmasına rağmen kentteki bir çok işsiz ve asgari ücretle çalışan ailelerinin çocuklarının halen okul formalarını ve kırtasiye malzemelerini alamadıklarını kaydetti.

İşsizler derneği olarak “bir çanta, bir defter ve bir formada sen al” kampanyası başlattıklarını aktaran Başkan Kaya, “Bu sebeple Afyonkarahisarlı iş adamlarımızın ve hayırseverlerin yardım ve desteklerini bekliyoruz. Orta öğretime giden bir öğrencinin sadece kıyafeti 125 TL’dir. Bu seneki hedefimiz 50 öğrencinin ihtiyaçlarını temin edip sevindirmektir. İsteyen hayırseverler kişi ve kuruluşlara adres verilir. Derneğimiz köprü vazifesi yapmaktadır. Hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. Hayırseverlerimiz bizimle 0272 2137171 numaralı telefonlar irtibata geçebileceği gibi İş Bankası Afyonkarahisar Şubesi TR56 0006 4000 00140002 1522 54 İBAN numaralı hesaba da yardımlarını yapabilirler.

Umarım önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde hayırseverlerimizin desteği ile daha çok çocuğumuza yardım edebilme şansımız olur” dedi.

Kaynak: İHA