İlköğretim Haftası Etkinlikleri

Sandıklı ilçesinde 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı açılışı ve ilköğretim haftası kutlama programı çerçevesinde Miralay Reşatbey İlkokulu Müdürü Ali Osman Utku, Müdür yardımcısı Mehmet Uluışık ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan minik öğrenciler Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü ziyaret etti.

Ziyarette Çöl'e çiçek takdim eden öğrenciler, eğitim camiasından gelen bir öğretmen olarak Çöl'ün eğitim ve öğretim yıllarını kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çöl, ülkenin gelişmiş medeniyetler seviyesine ulaşması için bilgiyi üreten bir nesil yetiştirmek zorunda olduklarını kaydetti.

Türkiye'nin modern dünyanın öncüleri arasındaki yerini almasına katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Çöl, şunları kaydetti:

'Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarını seferber eden Sandıklı belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. Çocuklarımızın gelişmiş ülkelerdeki yaşıtlarıyla rekabet edip başarılı olabilmesi için var gücümüzle eğitime destek vermeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.'

Ziyarette öğrencilere hediyeler veren Çöl, derslerinde başarılar diledi.

Kaynak: AA