Başkan Köksoy, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’nün Atatürk Mahallesi ile Yenimahallede yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Köksoy, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Asfalt çalışmalarında titiz davranan Başkan Köksoy, sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Köksoy, ’’Mevsimin izin verdiği Nisan ayından bu yana birçok mahallemizde ve caddemizde kilit parke ve beton parke yol kaplamalarımız da devam etmektedir. Bu güne kadar yaklaşık 7 kilometre de kilit parke kaplaması yaptık. Böylelikle 2016’nın sonunda ana caddelerimizde çok büyük oranda yol kaplama sorunu bitmiş olacak. Hem hemşerilerimize hem de şehrimize hayırlı uğurlu olsun.

Bundan sonra çok küçük onarımlar yapacağız. Hedefimiz, niyetimiz budur, kararlığımız budur. Önümüzdeki yıllarda yine kaldırımlarda bine cephelerinde sokaklarımızda artık estetik çalışmalara tarihi eser onarımlarına devam edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun.

Bu yıl yine şelale çalışmamız devam ediyor. Tarihi köprünün restorasyonu bitiyor, kura nehri üzerinde beton köprünün sol şeridinde iki parkımızı birleştirecek yürüyüş ve sportif bir köprü inşaatımız ise başladı.

Hayvan borsası projemiz de bitmek üzere. Yine kesimhane projemizin bu yıl temelini atmayı planlıyoruz. Kentsel dönüşüm projemiz inşallah anahtar teslim hedefimiz 314 konuttur ve ayrıca iki kentsel dönüşüm projemiz de devem ediyor.

Bunların dışında belediyemiz bünyesinde 18 uygulamamız devam ediyor.

Belediye olarak şehrimizin önünü açacak değişim dönüşümü yapacak projelerle mücadelemiz gece gündüz devam etmektedir. Halkımız bundan emin olsun. Verdiğimiz sıkıntılara katlandıkları için hoş görüleri için şehrimiz halkına teşekkür ediyorum. Asfalt çalışmasının şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”
Kaynak: İHA