AK Partili Gençlerden Vefa Örneği

AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları “Gaziler Günü” dolayısı ile Antalya genelinde gazi ve şehit ailelerini ziyaret etti.

AK Partili Gençlerden Vefa Örneği
Gençlik Kolları il ve ilçe yönetimlerinin yer aldığı ziyaretlerde 19 ilçede gazi ve şehit aileleri ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili bilgi veren AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, “AK Gençlik olarak gazi ve şehit ailelerini her fırsatta ziyaret ediyoruz. Bugün bu topraklar üzerinde refah içerisinde yaşıyor, bayrağımız dalgalanıyorsa bunu şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu biliyoruz. Bizler bunun bilincinde olarak her fırsatta şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile 19 ilçemizde şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ettik” dedi.

Akbaş şöyle devam etti, “İlçe başkanlarımız yönetimleriyle birlikte şehitlerimizin bizlere emaneti ailelerini tek tek ziyaret ettik. Onların bizlere asıl emaneti bu cennet vatanımız için AK Gençliğin dim dik ayakta olduğunu anlattık. Milletimizin manevi değerleriyle yoğrulan AK Gençlik taşıdığı emaneti kimseye teslim etmeyecektir. Bizler bu toprakların evlatlarıyız, Bu toprakların nasıl kazanıldığını, onca hainliğe karşı nasıl ayakta kaldığını çok iyi biliyoruz. Bu sebeple daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyor bırakılan emanete en iyi şekilde sahip çıkıyoruz.”

Gençleri karşısında gördükleri için ayrı bir memnuniyet duyduklarını dile getiren aileler gerçekleşen ziyaretler için teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA