Vali Yılmaz, Çavdır Ve Kemer İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Çavdır ve Kemer ilçelerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Çavdır ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, Çavdır Kaymakamı Abdullah Şahin'i makamında ziyaret ederek kendisinden ilçe hakkında bilgi aldı.

Yeni öğretim-öğretim yılı öncesi ilçedeki okulların ve Çavdır Meslek Yüksekokulu'nun öğrenci durumu ile sağlık kuruluşları ve Kırsal Kalkınma Projeleriyle ilgili bilgi alan Vali Yılmaz, daha sonra İlçe İdare Şube Başkanları ile toplantı yaptı.

Kaymakamlığın ardından Çavdır Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Yılmaz, Başkan Mustafa Uysalla makamında görüştü. Başkan Uysal, Vali Yılmaz'a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek belediye çalışmalarıyla ilgili Yılmaz'ı bilgilendirdi.

Daha sonra Çavdır Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunana Vali Yılmaz, 3 milyon 850 bin lira ihale bedeli ile 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanan Hükümet Konağı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

son olarak Kemer ilçesine geçen Yılmaz, Kaymakamlığı ziyaret etti.

Kemer Kaymakamı Mustafa Akın, Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem, İlçe İdari Şube Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Yılmaz, Kaymakam Akın'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Akın, ziyaretlerinden dolayı Vali Yılmaz'a teşekkür ederek, ilçe ile ilgili kendisine genel brifing verdi.

Kaymakam Akın'ın brifingi sonrası Vali Yılmaz İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısına katıldı.

Kaynak: AA