THY Cluj'a Uçuyor

Türk Hava Yolları’nın yeni uçuş noktası Romanya Cluj seferleri bugün itibariyle başladı. Kurdele kesiminin ardından havalimanında basın toplantısı düzenlendi.

THY Cluj'a Uçuyor
Türk Hava Yolları Satış Başkanı Ziya Taşkent, Başkan Yardımcısı Mert Dorman, T.C. Romanya Büyükelçisi Koray Ertaş, Cluj Valisi ve Cluj Belediye Başkanı ile çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Türk Hava Yolları’nın 291. uçuş noktası Cluj seferi, kent halkı tarafından da büyük ilgiyle karşılandı.

Düzenlenen törende konuşan Türk Hava Yolları Satış Başkanı Ziya Taşkent, "Bildiğiniz üzere Türk Hava Yolları 23 yıldır Romanya’ya sefer düzenlemektedir. Bugün ülkenin kuzeybatısında kültür ve eğitim açısından önemli bir şehir olan Cluj’u Romanya’nın 3’üncü noktası olarak Türk Hava Yolları networküne eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cluj Havalimanı’nın trafiğine baktığımızda bunun geç kalmış bir açılış olduğu söylenebilir" dedi.

Doğu Avrupa ve Balkanlar’dan Sorumlu Satış Başkan Yardımcısı Mert Dorman ise bölgedeki büyüme hedefleri doğrultusunda açılan Cluj hattının Türk Hava Yolları netwörküne de önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Kaynak: İHA