'Söyleyecek Sözü Olanlar' Konseri

Sanatçı Özdemir Erdoğan, UNIQ İstanbul tarafından düzenlenen, “Söyleyecek Sözü Olanlar” isimli konser programı çerçevesinde müzikseverlerle buluştu.

UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde sevenlerinin karşısına çıkan Özdemir Erdoğan, yaptığı açıklamada, 'Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde bizleri dinlemeye geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sokakta bir anne kedi görürsünüz, üç tane de yavrusu vardır. Siz eğer bir kedi almayı kafanıza koyduysanız o üç tane yavrudan en güzelini alırsınız. Diğerlerinin iyi yaşaması sevimli ve marifetli olmalarına bağlıdır. Bu bakımdan ben bu akşam marifetli olmak zorundayım.' dedi.

Edoğan, bir ay önce İKSV'nin programına da yine UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde katıldığını belirterek, şunları söyledi:

'İKSV'nin programında bana burada Yaşam Boyu Başarı Ödülü verdiler. Geç olmakla beraber Özdemir Erdoğan'ı keşfetmeleri güzeldi. Ben Türkiye'de en çok caz albümü satan kişiyim. 70 bin adet kaset ve cd satıldı. Bu caz piyasası için mucizevi bir rakam. Albümlerim ise kulaktan kulağa duyulmaya başladı. Bir adada yaşayan adam gibi şişenin içine bu albümleri koyup atıyorum ve birilerinin eline geçiyor.'

sanatçı Erdoğan konserde, “İkinci Bahar”, “Keman Öğretmeni”, “Bana Ellerini Ver”, “Baharda Kuşlar Gibi”, “Küçük Bir Aşk Masalı”, “Sevdim Seni Bir Kere” isimli eserleri başta olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: AA