Milletvekili Enç, Serik'te Kadın Kolları Üyeleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya'nın Serik ilçesinde kadın kolları üyeleri ile buluştu.

AK Parti Serik İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan Enç, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerinde meydanları dolduran tüm kadınlara teşekkür etti.

Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmeyeceğini ifade eden Enç, '15 Temmuz sürecinde tutulan demokrasi nöbetleri bizim geleceğimizin nöbetleriydi. 15 Temmuz darbe girişimi sürecini hepimiz yaşadık. Maalesef bu ülke üzerinde oynanan oyunlar hiç bitmeyecek.' dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün devlet içindeki yapılanmasının gözaltı ve tutuklamalarla daha iyi görüldüğüne değinen Enç, şöyle konuştu:

'Biz OHAL'i milletimize ilan etmedik. Türkiye'de yaklaşık bir aydan bu yana OHAL ilan edildi. Peki insanların seyahat, iletişim, toplanma özgürlüğünde ya da demokratik haklarında bir eksiklik hissedildi mi? Hayır. Çünkü OHAL devlete ilan edildi. Devletin içerisindeki zehirli sarmaşık gibi saran bu kişiler bütün devlet mekanizmalarına girip devleti ele geçirme teşebbüsünde bulundular. Aslında bunların amacı devleti ele geçirmek değil, Türkiye'yi bölüp, parçalayıp, güçsüz hale getirip Ortadoğu coğrafyasındaki ülkeler haline getirmek ve kan dökmekti. Müslüman Müslüman'ın kanını dökecekti, etnik açıdan Türk, Kürt, Alevi, Sünni çatışmaları yaratıp ülkeyi böleceklerdi. Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmez.'

Enç, bundan sonra da uyanık olmak gerektiğinin altını çizerek, 'Daha her şey bitmiş değil, uyanık olmak zorundayız. Çünkü bu paralel yapının uykuya dalma ve saklanma süreçleri olacaktır. Bu kişiler bizim geleceğimizi çalmak için kodlanmış robotlardır. Biz 17-25 Aralık operasyonundan sonra bu yapı bu ülkeye zarar veriyor diye defalarca anlattık. Şimdi ise merhamet etme zamanı değil, merhamet edilir ama bunların merhamet edilecek bir tarafı kalmadı. Ben bu ülkede yaşayanları ikiye ayırıyorum. Vatan severler ve vatan hainleri.' dedi.

Kaynak: AA