Kartal Belediye Tiyatrosu Ön Kayıtları Başladı

Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi, 2016-2017 eğitim dönemi için ön kayıtları almaya başladı.

Kartal Belediye Tiyatrosu Ön Kayıtları Başladı
İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde sağlıktan ulaşıma; sosyal sorumluluk projelerinden Türkiye’ye model olan Deprem Dönüşüm çalışmalarına kadar geniş bir yelpazede getirdiği yenilikler ile Kartal’ı ve Kartal halkını hak ettiği değere ulaştıran Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kültür sanat alanında da ‘Kartal’ farkını ortaya koyacak çalışmalara öncülük etmeye devam ediyor.

Kartallı gençlerin hayatın her alanında kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri, farklı yönlerini keşfedebilmeleri, hayallerindeki mesleği yapabilmeleri amacıyla hizmet veren Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi, 2016-2017 eğitim dönemi için ön kayıtları almaya başladı.

15 yaş ve üstü öğrencilerin özel yetenek sınavı ile kabul edildiği Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi’nin yetenek sınavı 15 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 10.00’da Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapılacak. Oyuncu adayları yetenek sınavında hazırladıkları bir komedi ya da dram parçası, bir şiir ve bir şarkı ya da türkü söyleyecek. Özel yetenek sınavını geçen öğrenciler, ücretsiz ve iki yıl sürecek kapsamlı bir drama ve oyunculuk eğitimi almaya hak kazanacak.

Ön kayıtlar ve yetenek sınavı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen adaylar Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’ni (0216 353 37 78) arayabilirler.
Kaynak: İHA