İzmir Fuarında Keşkek Kuyruğu

Manisa’nın onur konuğu il olduğu 85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nı ziyaret eden konuklar, Ege Bölgesi ve Manisa mutfağının önemli lezzetlerinden keşkek ile tanıştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara keşkek ikram etti.

İzmir Fuarında Keşkek Kuyruğu
85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 7’inci gününde Manisa standını ziyaret eden konuklar, keşkek ziyafeti çekti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen ile bir araya gelerek, vatandaşlara keşkek ikram etti. Ege Bölgesi’nin ve Manisa mutfağının önemli lezzetlerinden olan keşkekten tatmak isteyen yüzlerce vatandaş, ikramı alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Ziyaretçilere keşkek ikramı yapan Genel Sekreter Halil Memiş ve Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, keşkek buğdayı da dövdü.

Vatandaşlara keşkek ve elma kiram edildi

Keşkek ikramının ardından Genel Sekreter Memiş ve Belediye Başkanı Mergen, ziyaretçilere ayrıca Köprübaşı’nda yetişen elmalardan da ikram etti. Daha sonra Genel Sekreter Halil Memiş ve Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Köprübaşı Belediyesi tarafından hazırlanan şark köşesinde dağıttıkları keşkekten tattılar. Fuar standını gezen ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, vatandaşlarla bol bol fotoğraf da çektirdi. Genel Sekreter Halil Memiş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisa’yı en iyi şekilde tanıtmanın çabası içinde olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA