Bilecik'te Otomobil Kundaklama İddiası

Bilecik’te, park halindeki bir otomobilin önce tekerleklerinin kesildiği, bir hafta sonra da kundaklandığı iddia edildi.

Bilecik'te Otomobil Kundaklama İddiası
İddialara göre, Cumhuriyet Mahallesi Temenna Sokak üzerinde Gülşen Bolat’a ait 11 AT 409 plakalı otomobil, dün gece benzin dökülerek yakıldı. Olayı anlayan Gülşen Bolat, “Eski arkadaşım sevgilisi ile mahkemelik olduktan sonra benim çalıştığım yere geldi. İlah dedi ‘annem duymasın, senin yanında olduğumu bilsin, karakoldan eve evraklar gitmesin’ dedi.

Karakola da benim adresimi verdi. Ondan sonra ben bu mahkeme olaylarını öğrendim ve yanımda kalmasına izin vermedim. Sonra eski sevgilisine döndü. Bir akşam çağırdılar beni konuşmak için ama arkadaşım çok alkollüydü. Sonra onla bir tartıştık, ağız dalaşı yaptık. Ben oradan annesine gittim. Sen kızını işte sanıyorsun, senin kızın bilmem nerelerde ev tutmuş, git kızını topla dedim. Ben sonra eve girdim arkamdan otomobilimin lastiklerini kestiler. Bu olay geçen hafta oldu. Tekerlekleri kesen Recai İ.’dir ve onu Canan Ç. o kışkırtarak bunları yaptırıyor. Sonra ben davacı oldum, sonra bana tehdit şeyi yolladılar. ‘Mahkemeyi geri alsın yoksa daha kötü şeyler olur’ demişler. Ben de polislere dedim, başıma daha kötü şeyler gelecek ona göre bana yardımcı olun dedim. Onlar da ‘Bir şey olursa sen 155 ara biz sana yardımcı oluruz’ dediler. Dün akşam komşular aradı. Saat 04.00 sularında uyandırdılar beni. Baktım aracım yanmış kül olmuş. Recai İ.’nin yanındaki çocuk itiraf etmiş. Bir benzin istasyonunda benzin almışlar bir şişe, sonra karşı komşu 02.45 sularında bir çocuğun koşarak bir arabaya bindiğini görmüş. Arabanın sahibini polisler bulmuş o da itiraf etmiş her şeyi. ‘Biz Recai İ. ile beraberdik’ demiş. Otomobilim kül oldu, kullanılmaz hale geldi” dedi.

Öte yandan polis ekiplerinin olayı kundaklama olarak kayıtlara geçtikleri öğrenildi.
Kaynak: İHA