Bazı Bakanlıklar İle Merkez Bankası Başkanlığında Atamalar

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Merkez Bankası Başkanlığında atamalar yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Merkez Bankası Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer verilen karara göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına Dr. Emrah Şener atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında açık bulunan birinci derece kadrolu müşavirlik görevine ise Hüseyin Baştürk getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan birinci derece müşavirlik görevlerine Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Sefer Yılmaz ile Müsteşar Yardımcısı Nermin Kırım'ın atanması uygun görüldü.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Salih Başparmak'ın, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliklerine Faruk Çakmak ve Bakanlık Müşaviri Dr. Müslüm Beyazgül'ün atanmasına da Resmi Gazete'deki kararda yer verildi.
Kaynak: AA