Taşdelen Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ilk günün heyecanına ortak oldu.

Taşdelen Öğrencileri Yalnız Bırakmadı
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi, Çankaya İlkokulu ve Bahçelievler Deneme Lisesi öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2016-2017 eğitim yılının ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı. Taşdelen, hem ilkokul öğrencileriyle hem de lise öğrencileriyle bir araya gelerek, “Önderiniz, lideriniz, kılavuzunuz Mustafa Kemal Atatürk olsun. Böyle olduğu sürece ne Cumhuriyet yıkılır ne de demokrasiye zeval gelir” şeklinde konuştu.

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel’in de katıldığı Çankaya İlkokulu’ndaki törende öğrencilere seslenen Taşdelen, Çankaya İlkokulu’nun kendisi için farklı bir yerinin olduğunu belirtti.

Eğitimin önemli olduğunu söyleyen Taşdelen şunları kaydetti: ”Buraya sadece bir belediye başkanı olarak gelmiyorum. Aynı zamanda ben de bu okulun öğrencisiydim. Öğretmenim Meral Turankaya’ya sevgilerimi bir kez daha iletiyorum. Eğitim bizim için ayrıca önemli. Geçen sene 70, bu sene 88 okulumuzun tadilatını yaptık. Çankaya’da fiziki anlamda eksiği olan okul bırakmayacağız. Hepinize bilimin ışığında aklın egemen olduğu bir dünya diliyorum.”

Bahçelievler Deneme Anadolu Lisesi’nde de öğrencilerle buluşan Taşdelen, burada da öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Taşdelen öğrencilere, “Önderiniz, lideriniz, kılavuzunuz Mustafa Kemal Atatürk olsun. Böyle olduğu sürece ne Cumhuriyet yıkılır ne de demokrasiye zeval gelir” diye konuştu.

Bahçelievler Deneme Anadolu Lisesi’nde yapılan tadilatlarla ilgili bilgi de veren Taşdelen, “Okulunuz kuvvetli bir kimliğe sahip, eğitiminizin hakkını verin” ifadelerini kullandı. Deneme Lisesi Müdürü Nurettin Işıldak da Çankaya Belediyesi tarafından okulda yapılan yenileme çalışmaları için Taşdelen’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA