Tahmazoğlu, Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2016-2017 eğitim öğretim yılı mesajında,"Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimizin ve onları vatan, millet, bayrak aşkıyla yetiştirirken müspet ilmi de öğreten saygıdeğer öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ilk öğretmenleri olan değerli velilerimizin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Tahmazoğlu, Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "İlimizde bu yıl Suriyeli misafir öğrencilerimiz ile birlikte 600 bin öğrencimiz 3 aylık tatilin ardından ders başı yaptı. Bu genç beyinler Türkiye’mizin geleceğidir. Kendimize, ailemize, çevremize, milletimize ve insanlığa yararlı olmak okuma yazma öğrenmekle başlar. Bize yaşam boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temeli ilköğretimde atılmaktadır. Şahinbey Belediyesi olarak her yıl eğitime destek kapsamında çalışmalar yapıyoruz. Başarıyı ödüllendirmek ve teşvik etmek adına okul birincisi öğrencilerimize dizüstü bilgisayar ve üniversite sınavında Gaziantep birincilerimize otomobil hediye ettik. Temizlik kampanyası kapsamında Şahinbey bölgemizdeki okullarımızı ziyaret ederek, ihtiyaç duyulan gerekli malzemeleri temin ederek okulların fiziki bakım ve onarımlarını yaptık. Öğrencilerimize futbol, basketbol, voleybol topunun yanı sıra eşofman, forma ve tişört dağıtımı yaptık. Ayrıca Üstün zekalı çocuklarımız için okul yaptırıyoruz. 73 sosyal tesisimizde öğrencilerimize eğitim vererek YGS-LYS ve TEOG sınavlarına hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Anne babaların çocuklarının ilk ve sürekli öğretmenleri olduğunu belirten Tahmazoğlu, öğrencilere seslenerek, "Sizler ne kadar iyi eğitim alırsanız geleceğimiz o kadar olumlu ve başarılı olur. Biz size güveniyoruz ve sizin iyi bir eğitim alabilmeniz için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA