F Klavye Uçan Parmaklar Derneği İlk Olağan Genel Kurulu 24 Eylül'de Yapılacak

Afyonkarahisar merkezli kurulan ve Türkiye’deki tüm illerde şube temsilcilik açmayı hedefleyen F Klavye Uçan Parmaklar Derneği’nin, ilk olağan genel kurul toplantısının 24 Eylül’de Afyonkarahisar’daki özel bir kolejin konferans salonunda gerçekleştirileceği kaydedildi.

F Klavye Uçan Parmaklar Derneği İlk Olağan Genel Kurulu 24 Eylül'de Yapılacak
Afyonkarahisar’da F Klavye eğitimini ve kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla kurulan Afyonkarahisar F Klavye Platformu’nun kurumsallaşmış şekli olan F Klavye Uçan Parmaklar Derneği, Afyonkarahisar merkezli bir dernek. F Klavye kullanarak dünya rekoru kıran ve dünya şampiyonlukları yaşayan, bankacılık sektörünün yakından tanıdığı Seçkin Köse’nin Kurucu Başkan olduğu F Klavye Uçan Parmaklar Derneği, aynı zamanda F Klavye’nin mucidi, Afyonkarahisarlı merhum İhsan Sıtkı Yener’in de emanetine sahip çıkacak.

F Klavye Uçan Parmaklar Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, 24 Eylül Cumartesi günü, saat 14.00’da özel bir kolejin düzenleneceği belirtildi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Köse, "Bir gün herkes F Klavye öğrenecektir. Afyonkarahisarlılar olarak biz bu işi başaracağız. Bir Avrupalı gibi Amerikalı gibi çocuklarımız, okul hayatına başlar başlamaz on parmakla bilgisayarı kullanmaya başlayacaklardır. Türkiye’nin hiçbir yerinde on parmakla F Klavye’de bilgisayarı kullanmayan kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA