Başkan Yılmaz, Gazileri Ağırladı

Samsunlu gaziler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, Gazileri Ağırladı
19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında gazileri ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Sizler bu milletin gurur duyduğu, vatan sevgisiyle canını hiçe sayıp gazilik mertebesine ulaşmış fedakar insanlarsınız. Vatanın savunmasında, terör olaylarında hayatlarını ortaya koyarak şehitlik makamına ulaşan ve gazi olan tüm vatan evlatlarımızı saygıyla anıyorum. Allah sizden razı olsun sizlerin hakkı asla ödenemez” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret eden gaziler adına konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ise, “Samsun’a yaptığınız her hizmetten ve bizlere verdiğiniz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Biz gazilere her zaman destek oldunuz, sıkıntılarımızı dinlediniz, derdimizle dertlendiniz. Samsun sizinle gurur duyuyor” açıklamalarında bulundu.

Başkan Yılmaz kendisini ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi üyeleri ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı üyeleri ile uzun süre sohbet etti.
Kaynak: İHA