Başkan Karaosmanoğlu Gazilerle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Antikkapı’da düzenlenen yemeğe katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu Gazilerle Buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe katıldı.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, EDOK ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Coşkun, kentimizin yöneticileri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Buraya gelerek siz gazilerimiz ve şehit yakınlarımız bizleri onurlandırdınız, şereflendirdiniz. Bu ülke için fedakarlık yaparken kimi kahramanlarımız gazi, kimileri de şehit oldu. Sizlerin derdi bizim derdimiz, mutluluğunuz bizim mutluluğumuzdur. Bütün gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “Gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın bu gününü kutluyorum. Hepinize Allah’tan güzel bir ömür diliyorum. Şehitlik büyük makam, gazilik büyük bir onurdur" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA