Başkan Demirkol, Ders Başı Yapan Öğrencilerin İlk Gününde Yalnız Bırakmadı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, okulların açıldığı ilk günde öğrencileri yalnız bırakmadı. Demirkol, her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yapacaklarını söyledi.

Başkan Demirkol, Ders Başı Yapan Öğrencilerin İlk Gününde Yalnız Bırakmadı
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Haliliye Belediye Meclisi Eğitim Komisyonu üyeleri Abdurrahman Beyaz, Emin Coşkun ve Mehmet Keskin ile birlikte Bağlarbaşı İlkokulu’nu ziyaret etti. Burada Okul Müdürü Şerif Cıkay tarafından karşılanan Başkan Demirkol, öğrenciler ve velileriyle görüştü. Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, sınıfları da gezerek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere kırtasiye malzemeleri hazırladıklarını, bu malzemelerin okul müdürlerince teslim edileceğini belirtti.

Başkan Demirkol, "Öğrencilerimize, öğretmenlerimize başarılar diliyoruz. İnşallah bu gençler bizim geleceğimizi, istikbalimizi en güzel şekilde tasarlayacaklar. Ben tüm eğitim camiasına, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vural’da, “2016- 2017 eğitim ve öğretim yılının milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Haliliye Belediyesi her zamanki gibi mütevaziliğini göstererek, sadece yardımını yapıyor. Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalar sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere de içerisinde defter, kalem ve diğer kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantalarda okul müdürü Cıkay’a teslim edildi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, okullarca belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye malzemelerini ekipler halinde okulların teslim ediyor.
Kaynak: İHA