Başkan Çolakbayrakdar Belediye Çalışanları İle Bayramlaştı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı tatili sonrası belediye personeliyle bayramlaştı. Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da ilk olarak atölye çalışanlarıyla bayramlaşan Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra belediye hizmet binasında görev yapan personellerin odalarını tek tek ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Başkan Çolakbayrakdar Belediye Çalışanları İle Bayramlaştı
Kocasinan Belediyesi atölyesine giden Başkan Çolakbayrakdar, burada Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veterinerlik ve Park-Bahçeler Müdürlüğü personeliyle teker teker bayramlaşırken çalışmaları da yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar’ın bayramlaşma programına Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de katıldı.

“Ekip ruhunu önemsiyoruz.” diyerek sözlerine başlayan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, “Bizler eşref-i mahlûk olan insana hizmet etmek için çalışıyoruz. Bunun sorumluluğu içerisinde hareket ediyoruz. Bu noktada sizler de hafta sonu, bayram ve tatil demeden çalışıyorsunuz. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetleriniz daim olsun. ‘İşçinin hakkını alın teri kurumadan önce ödeyin’ öğretisi, bizim için çok önemlidir. Başkanımızın talimatı ile maaşlarınızın farkını ve ikramiyelerini bayram öncesi yatırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullanarak, daha nice huzurlu bayramlar dileğinde bulundu.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de kısa bir konuşma yaptı. Çelik; “Başkanımızın talimatıyla bayram öncesinde de maaş farklarımız üyelerimizin hesaplarına yattı. Bayram öncesinde bize çifte bayram yaşatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA