Başkan Çetin Personeli İle Bayramlaştı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bayram tatili sonrası birim müdürlüklerindeki personel ile bir araya gelerek tek tek bayramlaştı.

Başkan Çetin Personeli İle Bayramlaştı
Kurban Bayramı tatilinin bitiminde Pursaklar Belediyesi’nde bir bayramlaşma töreni düzelendi. Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediye personeli ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına bayram ziyaretinde bulundu. Başkan Çetin, personel ile tek tek bayramlaşıp “Ramazan Bayramı’ndan sonra ülkemize karşı hain bir darbe girişimi yaşadık. Hep birlikte üzüldük. Ama hamdolsun milletçe kenetlenerek bu belayı def edip Kurban Bayramını birlik beraberlik içinde idrak ettik” dedi.

Şantiyeleri ve birimleri gezen Başkan, Tebessüm Konağı’ndaki Başkanlık Makamında ise hemşehrilerini ağırladı. Çetin, birlik ve beraberlik mesajları verdiği bayramlaşma töreninde, ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınayarak şehitlere ve hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet diledi.

Milletçe birlik ve beraberliğin korunması gerektiğine vurgu yapan Selçuk Çetin bayramlaşma merasimlerinde şu mesajları verdi: “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim kötü niyetler içinde olanlara fırsat vermesin. Bir daha bu tür acılar yaşamayalım. Pensilvanya’da bulunan hoca bozuntusu ve birkaç çapulcunun ülkemize verdiği zararı hep birlikte gördük. Bir kez daha söylüyorum bu yapıya sempati besleyenler lütfen vazgeçsinler. Bu adamın peşinden gidenler vatana ihanet ediyorlar. Dini cemaat görünümünde milleti kandırdılar. Eğitim adı altında çocuklarımızın beynini yıkadılar. 15 Temmuz’daki hain işgal girişiminde bunu gördük. Bütün terör örgütlerine karşı Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Her daim böyle güzel günlerde bir araya gelmeyi, hemşehrilerimize, milletimize, cennet vatanımıza hizmet etmeyi nasip eylesin. Bir kez daha geçmiş Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”
Kaynak: İHA