Başkan Böcek, Yarbaşçandır Muhtarı Utku'yu Son Yolculuğunda Yalnız Bırakmadı

Yarbaşçandır Mahalle Muhtarı Süleyman Utku, bir anlık dalgınlıkla geçirdiği kaza sonucu kullandığı traktörün altında kalarak hayatını kaybetti. Kendisi için “mesai arkadaşım, dostum” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Süleyman Utku’yu son yolculuğunda da yalnız bırakmadı.

Başkan Böcek, Yarbaşçandır Muhtarı Utku'yu Son Yolculuğunda Yalnız Bırakmadı
Konyaaltı Yarbaşçandır Mahalle Muhtarı Süleyman Utku, 18 Eylül Pazar günü geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Bir an dalgınlıkla geçirdiği kaza sonucu kullandığı traktörün altında kalan ve hayatını kaybeden Süleyman Utku, düzenlenen cenaze töreniyle sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Yarbaşçandır Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek başta olmak üzere, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve çok sayıda siyasetçi, muhtar ve mahalle sakinleri katıldı.

Kendisine “Mesai arkadaşım, dostum” diyen Başkan Muhittin Böcek, Süleyman Utku’yu son yolculuğunda da yalnız bırakmadı.

52 yaşında iki çocuk babası Süleyman Utku’nun iki dönemdir Yarbaşçandır Mahalle Muhtarlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Başkan Muhittin Böcek, haberi aldığı gün şaşkınlıkla karışık büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Muhittin Böcek, merhum için Allahtan rahmet, tüm yakınları ve sevenleri içinde başsağlığı dileklerinde bulundu.
Kaynak: İHA