TROYDEM Ailesinden Edirnespor'a Baklavalı Destek

Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TROYDEM) üyeleri, Edirnespor antrenmanını ziyaret etti. TROYDEM Başkanı Erkan Makas, Edirnespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolculara baklava ikram ederek, yeni sezonda kendilerine TROYDEM ailesi olarak destek sözü verdi.

TROYDEM Ailesinden Edirnespor'a Baklavalı Destek
Edirnespor’un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü 25 Kasım Stadyumu’nda, hafta sonu antrenmanlarını ziyaret eden TROYDEM ailesi, 3. Lig yolunda Edirnespor’a destek sözü verdi. Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerini karşılayan Edirnespor Başkanı Savaş Üner’e, TROYDEM üyeleri çiçek takdim etti. Üner de, TROYDEM yöneticilerine, Edirnespor atkısı hediye etti.

Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Makas ve üyelerinden, antrenman öncesi Edirnesporlu futbolculara baklava sürprizi de gerçekleştirildi.

Yeni sezonda Edirnespor’un yanında olacaklarını ve maçlarına gelerek destekleme sözü verdiklerini belirten TROYDEM Başkanı Makas, yönetim, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Edirnespor Başkanı Savaş Üner de antrenman öncesi TROYDEM ailesinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA