Kazada Hayatını Kaybeden Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kurban Bayramı tatilinin ardından memleketi Elazığ’dan Kars’a dönerken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hava Savunma Astsubay Başçavuş Tuncay Sever, Elazığ’da toprağa verildi.

Kazada Hayatını Kaybeden Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kurban Bayramı’nda memleketi Elazığ’a gelen Hava Savunma Astsubay Başçavuş Tuncay Sever (40), dün görev yeri Kars’a dönerken 23 HZ 253 plakalı otomobili Kars-Selim yolunda şarampole yuvarlanmıştı. Kazada eşi ve 2 çocuğu ile birlikte ağır yaralı olarak Kars Kafkas Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Sever, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Tuncay Sever, bugün memleketi Elazığ’da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Hacı Osman Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Sever’in ailesi, akrabaları, askeri personel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Sever’in al bayrağa sarılı naaşı bir süre omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Elazığ merkeze bağlı Gedikyolu köyüne götürülen Sever’in naaşı, köy mezarlığında tekbir ve dualar eşliğinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: İHA