Bayram Tatili Dönüşü Yollarda Güvenlik

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve bölge trafik amirliği tarafından, Kurban Bayramı dönüşü nedeniyle sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı.

Bayram Tatili Dönüşü Yollarda Güvenlik
Kurban Bayramı tatili sonrası artan trafik yoğunluğunun yanı sıra otogar ve kontrol noktalarında bekleyerek trafikteki bazı araçları durduran polis memurları, sürücülere ve yolculara broşür dağıtarak, bayramın kazasız geçmesi için bilgilendirmede bulundu.

Bölge trafik amiri Ali Mert, “İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak tüm sürücülerin bayram süresince güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için broşürler hazırladık. Bu broşürleri sürücülerimize dağıtıyoruz. Broşürlerimizde temel trafik kuralları ile ilgili bilgiler yer alıyor. Özellikle şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan araç sürücülerine yönelik uyarılarımız devam ediyor" diye konuştu.

Ayrıca Tavşanlı Belediyesi hoparlörlerinden İlçe Kaymakamlığının vatandaşların yolculuk esnasında dikkatli olması gerektiği konusunda uyarı anonsu yapıldı. (Tİ - EFE)
Kaynak: İHA