Jetonmatik Hırsızına Minibüs Böyle Çarptı

İstanbul Esenler’de metro istasyonu girişindeki jetonmatikten hırsızlık yapmaya çalışan 2 şüpheliden biri özel güvenlik görevlileri tarafından yakalanırken, kaçan diğer şahısa minibüs çarptı. Şahıs hayatını kaybederken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Jetonmatik Hırsızına Minibüs Böyle Çarptı
Dün gece Esenler Metro İstasyonu girişindeki jetonmatikten hırsızlık yapmaya çalışan 2 şüpheli, özel güvenlik görevlileri tarafından fark edildi. Bunun üzerine hırsızlar kaçmaya başladı.

Şüphelilerden biri güvenlik görevlileri tarafından yakalanırken, diğer şüpheli ise koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Bu esnada yoldan geçen bir minibüs aniden yola fırlayan şüpheli şahsa çarptı.

Olay yerine güvenlik ekipleri tarafından ambulans çağrıldı. Ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen şüpheli şahıs, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 2 şüphelinin jetonmatiğin kepenklerini açmaya çalıştığı görülüyor. Güvenlik görevlilerinin gelmesiyle şahısların kaçmaya çalıştığı, bu sırada bir şahsın yakalandığı kameralara yansıyor. Görüntülerde bir şahsın güvenlik görevlileri tarafından yakalandığı görülürken, kaçan diğer şahsa ise minibüsün çarptığı görülüyor.

Kaynak: İHA