Çiftçi Ve Üzmez'den Değerlendirme Toplantısı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcı İbrahim Çiftçi ve Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Çiftçi Ve Üzmez'den Değerlendirme Toplantısı
Çiftçi ve Üzmez, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda bölge müdürü, bölge müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile toplantı yaptı.

Toplantıda Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler alan Genel Müdürü İsmail Üzmez, program gerçekleşmeleri, ihaleler, ağaçlandırma çalışmaları konuları üzerinde durdu.

"Sektörün taleplerini dikkate almalı ve kaliteye önem vermeliyiz" diyen Genel Müdürü İsmail Üzmez, köylülere gelir getirmesi ve göçlerin önlenmesi için projelendirilen 5 bin köye 5 bin gelir getirici orman kurulması çalışmalarının önemine değindi.

Üzmez, “Gelir getirici türlerde köylü vatandaşlarla istişare edin, onların onaylayacağı çalışmalar yapın, başarı ancak bu şekilde gelir. Olmayacak yerde şartları zorlamak bize bir katkı sağlamaz. Olabilecek yerleri programlayın ki başarının yolu açılsın” şeklinde konuştu.

Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi’de öncelikle Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü olarak çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum şeklinde başladığı konuşmasında; ormancılık deyince ağaçlandırmanın ön planda geldiğini ve Kütahya’nın bu noktada şanslı bir il olduğunu söyledi.



Kütahya’ya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, “Daha önce çalıştığımız bazı arkadaşlarımızı da gördük, sevindik. Ben tüm personelimizin bayramını şimdiden kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

(EFE)
Kaynak: İHA